h

SP ledenvergadering

11 maart 2009

SP ledenvergadering

Op woensdag 18 maart organiseert de SP afdeling Apeldoorn haar ledenvergadering.
SP lidOp deze avond zal er verslag gedaan worden over de afdeling en zal er gesproken worden over de halfjaarlijkse regioconferentie, die wordt gehouden op zaterdag 4 april in Arnhem. Als afdeling kunnen wij daar naar toe met een aantal afvaardigden, die worden gekozen door de ledenvergadering. Onderwerp van de regioconferentie is “De buurt, de schaal van de toekomst” kiezen voor de menselijke maat. Spreekt je dat aan? Kom dan meepraten over wat we in Apeldoorn kunnen doen.

Datum: woensdag 18 maart
Zaal open vanaf: 19.30 uur
Aanvang vergadering: 20.00 uur
Locatie: Café De Flierefluiter, Marktstraat 22 te Apeldoorn

SP leden zullen tevens een schriftelijke uitnodiging ontvangen.
De ledenvergadering zal in besloten vorm plaats vinden.

U bent hier