h

'65 Blijft 65' actie bij het Activerium

29 september 2009

'65 Blijft 65' actie bij het Activerium

Leden van de SP afdeling Apeldoorn stonden vanochtend tussen 10 en 12 uur bij de ingang van het Activerium. Om handtekeningen te verzamelen en om folders uit te delen aan de bezoekers.De bezoekers reageerde zeer enthousiast op de actie van de Apeldoornse SP die onderdeel uitmaakt van de landelijke actie om de AOW-leeftijd te behouden op 65 jaar.

Bijna alle bezoekers wilden een informatie folder hebben en ruim honderd mensen zette hun handtekening om de actie te steunen, het merendeel deed dat ondanks het grauwe natte weer.

WE HEBBEN UW HULP NODIG!

De SP staat pal voor de AOW-leeftijd van 65 jaar. We kunnen daarbij alle hulp van u gebruiken. Protesteer mee tegen deze plannen, en teken de volkspetitie hier online!.

Ook kunt u de handtekeningenlijst uitprinten, want U kent waarschijnlijk veel andere mensen die tegen het verhogen van de AOW-leeftijd zijn en de petitie willen tekenen. Familie bijvoorbeeld, of collega’s. Print hier de handtekeningenlijst uit en zorg ervoor dat een ieder die wil steunen, dat ook doet!

Fotoreportage van Stefan Kloosterboer

U bent hier