h

Apeldoorn tekent tegen de verhoging van de AOW leeftijd

7 september 2009

Apeldoorn tekent tegen de verhoging van de AOW leeftijd

Afgelopen zaterdag 5 september stond de Socialistische Partij afdeling Apeldoorn tussen 12.00 en 15.00 uur met een kraam op het Raadhuisplein in het centrum van Apeldoorn met de 65 blijft 65 actie.


(foto: Stefan Kloosterboer)

Het waaide flink, hierdoor nam moeder natuur een deel van de folder en posterverspreiding in het centrum van Apeldoorn voor haar rekening. Mogelijk mede hierdoor tekende de vele winkelende mensen de petitie tegen de verhoging van de AOW leeftijd naar 67 jaar; 65 blijft 65! De mensen waren zeer te spreken over deze actie van de SP. Voor ons is dat mede een aanleiding om binnenkort nog een keer in het centrum te gaan staan met de 65 blijft 65 actie!


(foto: Stefan Kloosterboer)

Bent u nog niet in de gelegenheid geweest om te tekenen tegen de verhoging van de AOW-leeftijd naar 67 jaar? Dan kunt u dat nu digitaal doen via deze link of download hier (.pdf) het handtekeningenformulier en print hem uit en vul hem samen met bijvoorbeeld uw gezinsleden, familie, vrienden of collega’s in en stuur hem ingevuld per post gratis naar ons op!

U bent hier