h

Uw gegevens wijzigen (alleen voor onze SP & ROOD leden)

11 september 2009

Uw gegevens wijzigen (alleen voor onze SP & ROOD leden)

Regelmatig ontvangen wij mailtjes met het verzoek om bepaalde gegevens te wijzigingen in de ledenadministratie of blijken telefoonnummer(s)/e-mailadres(sen) niet meer te kloppen of merken onze Tribune lopers dat er op een bepaald adres geen SP-lid meer woont.

Wij willen u vriendelijk verzoek om wijzigingen in bijvoorbeeld uw adres, telefoonnummer(s) of e-mailadres(sen) alleen door te geven aan de ledenadministratie van het landelijke partijbureau Vijverhofstraat 65, 3032 SC Rotterdam. Of via telefoonnummer 010-2435555, fax 010-2435566 of e-mail administratie@sp.nl. Vergeet niet uw lidmaatschapsnummer te vermelden! Maar u kunt ook zelf uw gegevens wijzigen via de SP leden site SPnet. Onze lokale ledenadministratie ontvangt van de landelijk ledenadministratie automatisch eventeuele mutaties.

U bent hier