h

Buurten in de Buurt Orden III

16 oktober 2009

Buurten in de Buurt Orden III

Zaterdag 10 oktober ging de SP afdeling Apeldoorn voor de derde keer ‘Buurten in de Buurt’ Orden. Als uitvalsbasis werd het winkelcentrum Ordenplein gebuikt alwaar de SP te vinden was met een informatiekraam en een groot spandoek dat riep ’65 Blijft 65’.

Vanuit de kraam trokken de actieve SP-ers de wijk in, deze keer in de omgeving van de Germanenlaan. De mensen gaven aan de ze over het algemeen fijn wonen in hun buurt, maar dat er toch meer behoefte was aan meer contact/samenhang met de buren onderling. Niet te spreken waren de Ordenaren over de gang van zaken omtrent het winkelcentrum en de parkeer (on)mogelijkheden in hun buurt. Sommige mensen liepen tegen verschillende regelgevingen aan. Ons viel ook op dat er toch wel spraken was van redelijk achterstalling onderhoud.

Ook tekende een honderd tal Ordenaren tegen de verhoging van de AOW-leeftijd.

Fotoreportage van Stefan Kloosterboer

U bent hier