h

Bestuurslid Vincent Timmer stelt zich aan u voor

9 december 2010

Bestuurslid Vincent Timmer stelt zich aan u voor

Mijn naam is Vincent Timmer, Ik woon sinds 2007 in Apeldoorn-Zuid.
Sinds oktober 2010 ben ik bestuurslid. Met als functie organisatiesecretaris.

Vincent TimmerDe aankomende jaren zal ik mij dan ook in deze rol volop inzetten voor SP-Apeldoorn en voor alle leden en sympathisanten.

Ik ben op 12 februari 1981 geboren in Apeldoorn, en ben hier ook opgegroeid. Na mijn middelbare school ben ik Sociaal Pedagogisch Werk gaan studeren, en ben als activiteiten begeleider in de ouderenzorg gaan werken. Dit heb ik deeltijd gedaan van 2006 tot 2008, door bezuinigingen werd ik weer in de flexpool geplaatst, helaas door de bezuinigingen in de zorg is er weinig werk meer voor mij. Van 2007 tot 2010 heb ik ook gewerkt in de kinderopvang. In de nabije toekomst wil ik weer gaan studeren en via omscholing het onderwijs in.
Na mijn MBO, heb ik Culturele Maatschappelijke Vorming gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. En ben ik in 2005 afgestudeerd als Kunst en Cultuur educatie medewerker.

Sinds september 2005 ben ik lid geworden van de SP. Dit is vooral gekomen door de verandering in de Nederlandse politiek. Dit heeft geresulteerd in een actief lidmaatschap van de SP in 2009 tijdens de campagnes en thema avonden over de zorg waar ik in november 2009 zelf aan heb deelgenomen, zag ik hoe leuk het is om voor de SP aan het werk te zijn. Zorg, onderwijs en cultuur zijn ook onderwerpen waar ik in Apeldoorn aandacht aan wil besteden. Daarnaast vind ik menswaardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit onderling ook belangrijke waarde.
De huidige politieke situatie, 2010, is naar mijn idee jammer genoeg een voorbeeld zoals wij niet met elkaar moeten omgaan in Nederland.
Via de SP hoop ik dan ook een steentje te kunnen bijdragen aan een socialer en gelijkwaardiger Nederland.

Vincent is bereikbaar via e-mail: vtimmer@tomaatnet.nl

Volg Vincent via Twitter: @Vin1981

U bent hier