h

ROOD: Bestuursleden gezocht!

14 april 2011

ROOD: Bestuursleden gezocht!

Op zondag 29 mei aanstaande houdt ROOD, jong in de SP, haar eerste ledenbijeenkomst van 2011. Op deze dag blikken wij terug op het afgelopen jaar en kiezen wij een nieuw bestuur. Bij deze willen wij jou ook oproepen om je kandidaat te stellen voor een bestuursfunctie. Want ROOD kan niet zonder een actief en enthousiast bestuur!

ROOD
(Bron: rood.sp.nl)

Bestuursleden zorgen ervoor dat de vereniging ROOD goed loopt. Concreet betekent dit dat bestuursleden bijvoorbeeld landelijke acties in gang zetten, activiteiten organiseren, het contact met de leden onderhouden, zorgen voor een 'up-to-date' website en zowel 'oude' als nieuwe ROOD-groepen in het land ondersteuning bieden. Het bestuurswerk is dus erg belangrijk om ROOD nog groter en bekender te maken.

Wil jij hieraan een bijdrage leveren? Stel je dan vooral kandidaat! Dit doe je door een brief of e-mail te sturen. Daarin stel je uiteraard jezelf voor en licht je kort toe waarom jij degene bent die wij zoeken. Je kunt je brief sturen naar ROOD, o.v.v. kandidaatstelling bestuur, Vijverhofstraat 65, 3032 SC Rotterdam, of naar rood@sp.nl. We willen de brief vóór 25 april binnen hebben. De kandidaten zullen in een aparte brief en op www.rood.sp.nl/intern aan de leden worden voorgesteld.

Zondag 29 mei wordt een belangrijke dag: zorg dus dat je er bij bent! De ledenvergadering vindt dit jaar niet plaats in Utrecht, maar in het partijkantoor te Rotterdam. Noteer de datum alvast in je agenda en meld je snel aan op ROOD intern.

U bent hier