h

Flyeractie

20 juni 2012

Flyeractie

  De SP afdeling Apeldoorn is sinds enige tijd weer actief op straat aanwezig.
  Afgelopen donderdag, 14 juni, stonden wij met enkele leden weer onze 2 jaarlijkse ZO-krant uit te delen. Tijdens deze actie hebben we ook weer velen vragen mogen beantwoorden. Veelal kwamen mensen met vragen over de problematiek die zij ervoeren in de wijken van Apeldoorn. Deze problemen spelen zich vaak bij mensen voor de deur of in hun buurt af.

Flyeren binnenstad

  foto:G. Woltering

  We zijn als lokale SP afdeling druk bezig om onze afdeling weer nieuw leven in te blazen, zodat wij als Apeldoornse politieke partij in de toekomst weer aan de gemeenteraadsverkiezingen kunnen deelnemen, om uw belangen in de gemeenteraad te behartigen!
  De eerste stappen zijn gezet en u wordt van harte uitgenodigd om bij onze stand op 07-07-2012 van 11.00 u. tot 15.00 u. te komen bezoeken op het Raadhuisplein in het centrum van Apeldoorn, en aldaar infomatie te komen inwinnen en eventueel lid te worden van de SP Apeldoorn, want zonder uw hulp kunnen wij niet! Wij staan aan uw zijde,in de politiek, om u dienstbaar te zijn !

  Harry Streppel

  SP kiest voor nieuw vertrouwen

U bent hier