h

Rode chill-avond!

28 december 2012

Rode chill-avond!

Opnieuw ROOD in Apeldoorn!

ROOD, jong in de SP

Wat is ROOD?

ROOD is de meest actieve politieke jongerenorganisatie van Nederland en voert actie om Nederland menselijker en socialer te maken. ROOD is onderdeel van de SP. ROOD laat samen met jongeren zien dat er veel veranderd kan worden als je dat samen doet. Samen de strijd aangaan tegen onrecht, discriminatie en asociale plannen.
Naast de lokale groepen kent ROOD een landelijke bestuur. De belangrijkste taak van dit landelijke bestuur is het ondersteunen van bestaande lokale groepen.

In Apeldoorn bestond ROOD al. Nota bene nog voordat de SP hier haar vleugels uitsloeg. Een beetje vreemde volgorde, want logischer zou andersom zijn.
Vanwege onder andere de citroenzure maatregelen van het huidige kabinet die ook veel jongeren nu en in de nabije toekomst stevig zullen treffen, is het tijd om ROOD Apeldoorn weer keihard op de kaart te zetten.

Daarom organiseren we binnenkort een gezellige, ontspannen avond – jawel, met hapje en drankje uiteraard – om eens te brainstormen met Apeldoornse jongeren over wat ze missen in de stad en wat ze zelf zouden kunnen doen om voor de nodige veranderingen te zorgen.
Blijf dus niet thuiszitten, maar word actief! Met zitten is immers nog nooit een probleem opgelost …

Meld je nu alvast aan via apeldoorn@sp.nl - overigens geheel vrijblijvend - voor de 'Rode chill-avond'!
O ja, neem gerust je vrienden en vriendinnen mee voor de brainstormsessie. Laat ons svp even weten met hoeveel personen je komt …

(Datum en locatie worden bekendgemaakt nadat duidelijk is hoeveel jongeren zich hebben aangemeld)

ballonnen

Tot gauw!

U bent hier