h

Lege panden

30 mei 2013

Lege panden

Zo ongeveer eenmaal per week kom ik in het centrum van Apeldoorn. De stad waar ik woon. En iedere keer wanneer ik door de winkelstraten loop, is het raak. Alweer een leeg pand. Wederom het keiharde bewijs van de inmiddels onbegrijpelijke en stupide bezuinigingsdrift van afbraakkabinet Rutte.

Het wordt er niet gezelliger op in het centrum van de stad. En Apeldoorn is uiteraard geen uizondering. In steden en dorpen in het hele land moeten winkels noodgedwongen hun deuren sluiten en hun personeel ontslaan, dat vervolgens in de wachtrij van de WW mag aansluiten achter en tussen al die bouwvakkers en anderen, die het slachtoffer zijn van het wanbeleid van het nu al meest domme kabinet ooit. Want wanneer vriend en vijand je keer op keer meedelen dat het land op de thans ingeslagen weg naar de verdommenis wordt bezuinigd en je stopt je kop nog wat dieper in het zand, propt nog wat extra klei in de oren en bindt nog eens een extra blinddoek voor, dan ben je echt angstwekkend dom en daarnaast ook nog eens gevaarlijk bezig! Dit kabinet moet eigenlijk de naam 'Rutte 3%' in plaats van Rutte II hebben denk ik wel eens.

Van de VVD was het te verwachten. Maar mijn hemel wat is het volk belazerd door die Haagse salonsocialisten van de PvdA. Petje af voor Jan Pronk die z'n lidmaatschap van deze onbetrouwbare partij inmiddels heeft opgezegd. Dat er nog velen zijn voorbeeld mogen volgen...

Jeroen van Dijken

 

Reactie toevoegen

U bent hier