h

ALGEMENE LEDENBIJEENKOMST VERKIEZING GELDERSE STATEN

27 september 2014

ALGEMENE LEDENBIJEENKOMST VERKIEZING GELDERSE STATEN

De verkiezingen van de Gelderse Staten kondigen zich aan. Op dinsdagavond 30 september hebben we een algemene ledenbijeenkomst waarop we het concept verkiezingsprogramma en de conceptkandidatenlijst bespreken. Als SP-lid ben je van harte welkom.

Op 18 maart 2014 vinden de verkiezingen voor de provinciale staten weer plaats. Daarvoor is inmiddels een concept verkiezingsprogramma geschreven en heeft een kandidatencommissie gesprekken gevoerd met kandidaten uit heel Gelderland. Zoals gebruikelijk bespreken we dit programma en de kandidatenlijst met alle leden in de afdelingen, omdat we waarde hechten aan de idee├źn van al onze leden. Dat doen we ruim voor de verkiezingen.

We beginnen met een algemene ledenbijeenkomst (30 september) vervolgen met de regioconferentie (25 oktober) en sluiten na een goede campagne af met de verkiezingen (18 maart 2015).

Natuurlijk gaan deze verkiezingen in de eerste plaats over relevante zaken die in onze provincie om aandacht vragen. Maar zeker niet onbelangrijk is het dat de provinciale staten de leden van de Eerste Kamer kiezen. Daarmee opent zich de mogelijkheid om een meerderheid in de Eerste Kamer te krijgen die de afbraakpolitiek van de PvdA en de VVD in de Tweede Kamer niet ondersteunt.

We nodigen SP-leden van de afdeling Apeldoorn van harte uit aanwezig te zijn op onze ledenbijeenkomst. Mocht je het conceptverkiezingsprogramma willen lezen, neem dan via de mail contact op met de secretaris Bart Polman bart-polman@planet.nl

Wat: Algemene ledenbijeenkomst

Waarover: verkiezingen provinciale staten Gelderland

Wanneer: 30 september, inloop vanaf 19.30 uur

Waar: De Stolp, Violierenplein 101, 7329 DR Apeldoorn

U bent hier