h

Enquête onderwijs bij ROC Aventus Apeldoorn

16 december 2016

Enquête onderwijs bij ROC Aventus Apeldoorn

Foto: SP

Afgelopen vrijdag 9 december hebben we met Rood Apeldoorn voor het gebouw van ROC Aventus gestaan. Hier hebben we een enquête gehouden over alles wat met de school te maken heeft.

In de twee uur dat we er stonden, hebben we studenten gesproken over onder andere hun contact met de docenten, de veiligheid van de school en de beschikbare faciliteiten. Uiteindelijk zijn er ruim 90 enquêtes ingevuld door de studenten.

Nu we de cijfers en het commentaar van de studenten hebben ontvangen is het tijd om hieruit een conclusie te trekken. Uiteindelijk willen we met deze conclusie een avond organiseren, waarvoor we studenten willen uitnodigen om hun gegeven cijfers nog verder toe te lichten en om eventueel samen met deze studenten in actie te komen.

Al met al was het zeker een geslaagde dag en we hopen dat we mede door deze enquête kunnen pleiten voor beter onderwijs in Apeldoorn.

Reactie toevoegen

U bent hier