h

Fractie

15 december 2010

SP en FNV Lokaal samen in actie

Donderdag 16 december en vrijdag 17 december komt de SP samen met FNV Lokaal in actie om Apeldoorn sociaal te laten blijven

Donderdag 16 december delen we snert soep en folders uit aan voorbijgangers en aan bezoekers van het stadhuis waar gesproken gaat worden over de bezuinigingen op onder andere de WMO en minima.
Binnen het stadhuis demonstreren we doormiddel van het aantrekken van een t-shirt, die aan bezoekers zullen worden uitgedeeld.
Kom ook in actie!

Wij roepen iedereen op om ook aanwezig te zijn op het stadhuis. Samen kunnen we laten zien dat we tegen de bezuinigingen zijn op bijvoorbeeld mensen die hulp en bijstand echt nodig hebben. Samen staan we sterk!!

Wij hopen u morgen te zien voor en in het stadhuis vanaf 18:00 uur tot aan het einde van de raadsbijeenkomst.

Lees verder
12 november 2010

Installatie nieuwe fractievertegenwoordiger SP

Door fractievoorzitter Bonnie ten Damme

Op donderdag 11 november j.l. is Sipke Tiekstra tijdens de gemeenteraad bijeenkomst geïnstalleerd als fractievertegenwoordiger.
Sipke zal evenals de andere fractievertegenwoordigers het woord voeren namens de SP tijdens de raadsbijeenkomsten van de Politieke Markt.

Sipke samen met de Burgermeester

Onze fractie is bijna weer compleet.
We hopen dat in januari 2011 onze laatste fractievertegenwoordiger wordt geïnstalleerd.
De portefeuille verdeling zal dan ook aangepast worden.

Lees verder
3 oktober 2010

Kerngroepavond

Daar de gemeente Apeldoorn € 30 miljoen euro moet bezuinigen staat voor oktober en november de kerntakendiscussie op de rol.
Wij als SP fractie willen graag van gedachten wisselen met onze achterban wat nu de kerntaken van de gemeente zijn. Waar mag bijvoorbeeld beslist niet op bezuinigd worden etc., waar staan wij als SP-ers voor.

Lees verder
15 juli 2010

SP BBQ zaterdag 26 juni 2010

Door Bonnie ten Damme

De dagen voor de geplande BBQ voor alle SP’ers van afdeling Apeldoorn was een drukte van belang.
Natuurlijk moest het terrein waar de BBQ gehouden werd, er gezellig uitzien.
Zo was er een grote tent opgezet, wat een behoorlijke klus was, vuurkorven klaar gezet, gezellige zitjes en hoekjes gemaakt, de SP vlag opgehangen, de SP posters en banners maakte het af.

SP BBQ 2010
De Apeldoornse SP-leden laten zich de BBQ smaken!

Gelukkig bleek achteraf dat door het mooie weer iedereen lekker buiten kon zitten en niet in de grote tent. De grote BBQ, het vlees, stokbrood, sauzen, vegetarische producten, salades, drank etc. moesten ook van te voren geregeld worden.

Lees verder
1 juni 2010

Fractievertegenwoordiger Sjanie Donker rapporteert

Verslag van Sjanie Donker, fractievertegenwoordiger SP en namens de SP lid van de Apeldoornse rekenkamercommissie.

Sjanie DonkerDe eerste rekenkamercommissie klus het controleren van de jaarrekeningen zit er al weer op. Het was intensief, maar toch leuk, om de rapportages kritisch door te nemen en verduidelijkende vragen te stellen.
Daarna diende zich een scholingsmogelijkheid aan. Na een eerste keuze voor een jaarcongres in Deventer, bleek dat dit meer gericht was op provinciale rekenkamers. Dus geswitcht naar een jaarcongres in Arnhem.

Lees verder

U bent hier