h

SP BBQ zaterdag 26 juni 2010

15 juli 2010

SP BBQ zaterdag 26 juni 2010

Door Bonnie ten Damme

De dagen voor de geplande BBQ voor alle SP’ers van afdeling Apeldoorn was een drukte van belang.
Natuurlijk moest het terrein waar de BBQ gehouden werd, er gezellig uitzien.
Zo was er een grote tent opgezet, wat een behoorlijke klus was, vuurkorven klaar gezet, gezellige zitjes en hoekjes gemaakt, de SP vlag opgehangen, de SP posters en banners maakte het af.

SP BBQ 2010
De Apeldoornse SP-leden laten zich de BBQ smaken!

Gelukkig bleek achteraf dat door het mooie weer iedereen lekker buiten kon zitten en niet in de grote tent. De grote BBQ, het vlees, stokbrood, sauzen, vegetarische producten, salades, drank etc. moesten ook van te voren geregeld worden.

De BBQ bleek een schot in de roos. Het aantal aanwezigen lag ver boven de verwachtingen.
Veel Apeldoornse SP-ers die niet tot de kerngroep leden behoren lieten zich zien op deze BBQ. Fantastisch om kennis te maken met de zogenaamde “stille” Apeldoornse SP steun.

Het was ook goed om te horen hoe deze SP-ers over de Landelijke en Lokale Politiek dachten. Er werd soms behoorlijk verhit gediscussieerd. Iedereen was het er in ieder geval overeens dat het ontzettend fijn en goed is dat Apeldoorn eindelijk in de gemeenteraad zit.
Het laat zich zelfs aanzien dat sommige meegekomen aanhang lid gaan worden van onze SP! Enthousiast gemaakt door onze aanwezige actieve SP-ers.

Gerard en Joke
Gerard en Joke Woltering

Halverwege de BBQ werd het actiefste lid 2010, Gerard Woltering, naar voren geroepen en na een kort toespraakje beloond met een boekenbon en thermometer. Zijn eega kreeg een bos bloemen als goedmakertje omdat zij haar man soms bij nacht en ontij moest missen.
Een groot applaus was er voor mevrouw Tiekstra die weer een onvergetelijke lekkere salade had gemaakt.

Zoals u op bijgaande fotoreportage kunt zien, de laatsten vertrokken om ca. 02.30 uur, was het een duidelijk geslaagde en gezellige SP BBQ en zeker voor herhaling vatbaar.

Iedereen die meegeholpen heeft om deze BBQ tot een succes te maken. Dank jullie wel!

Bekijk hier de fotoreportage.

U bent hier