h

600 handtekeningen tegen het bestuursakkoord

7 juni 2011

600 handtekeningen tegen het bestuursakkoord

Maandagochtend 6 juni overhandigden medewerkers van de Felua-Groep Apeldoorns wethouder Fokko Spoalstra 600 handtekeningen tegen het bestuursakkoord. En voor behoud van de W.S.W. rechten en een goede toekomst gerichte C.A.O. De actie werd ondersteund door SP afdeling Apeldoorn, AbvaKabo FNV en CNV BedrijvenBond.

600 handtekeningen
(Foto © Gerard Woltering / SP Apeldoorn)

Op dinsdag 7 en woensdag 8 juni komt de Vereniging Nederlandse Gemeenten bij elkaar in Ulft met burgemeesters en wethouders, waar zij praten over het bestuursakkoord. De medewerkers zijn bang voor de gevolgen van het bestuursakkoord.

De SP en vakbonden organiseren diverse acties op beide dagen. Om zo te protesteren tegen het akkoord.

U bent hier