h

Actie tegen de verkoop van NUON met Agnes Kant

27 januari 2009

Actie tegen de verkoop van NUON met Agnes Kant

In Gelderland worden de geesten rijp gemaakt voor verkoop van energieleverancier NUON. De overheid (provincie, gemeenten) zijn eigenaar van het merendeel van de aandelen van NUON, waarvan het traditionele hoofdkantoor in Arnhem staat.
Ze Zijn NUTS
Na de SP-actie in Den Bosch tegen de verkoop van Essent wordt op 31 januari geprotesteerd in Arnhem tegen de verkoop van NUON. De SP is tegen verkoop van nutsbedrijven. Gas, water en elektriciteit zijn van zodanig groot belang voor de samenleving dat overheidsinvloed moet worden gewaarborgd. NUON moet publiek blijven! De SP zal hier een actieve campagne voeren en Agnes Kant geeft zaterdag in Arnhem de aftrap! Zorg dat je erbij bent en geef samen met de andere Gelderse SP leden een landelijk signaal!

ACTIE INFO!

 • Hoe laat: 13:30 uur
 • Waar: Hoofdkantoor NUON, Utrechtseweg te Arnhem
 • Route beschrijving: Met de auto (+10 minuten lopen):
  Ga naar het centrum van Arnhem en zoek de parkeergarage Centraal op. De ingang bevindt zich in de Willemstunnel, de uitgang op het plein voor het station. Zie verder de routebeschrijving van hieronder.
 • OF GA GRATIS MEE MET DE SP NAAR ARNHEM

 • Verzamel: perron treinstation De Maten om 12:00 uur
 • Vertrek: per trein om 12:12 uur
 • Aankomst: om 13:07 (+ 10 minuten lopen)
 • Route beschrijving: Vanaf NS station Arnhem uitgang centrumzijde (door de tijdelijke hal heen en beneden zo snel mogelijk rechts de uitgang pakken) en dan rechtsaf (om het bouwterrein heen) de Utrechtseweg op lopen. U komt dan langs het busstation en de twee grote kantoortorens (Essent!) en de weg gaat iets omhoog. Na een kleine tien minuten ziet u een groot stalen kunstwerk over de weg heen gebogen. Daar is het NUON kantoor.
 • Informatie: 06-52336580, Stefan Kloosterboer, bestuurslid SP Apeldoorn
 • Opgeven: kan via het contactformulier met vermelding van je naam, aantal personen, telefoonnummer & e-mailadres
 • U bent hier