h

Actie Hart voor Natuur in Radio Kootwijk

21 februari 2011

Actie Hart voor Natuur in Radio Kootwijk

Net zoals eerder dit jaar is er weer een actiedag gehouden georganiseerd door de coalitie Hart voor Natuur. Deze actie vond voor de provincie Gelderland plaats in Radio Kootwijk in het voormalig zendgebouw.
Alle politieke partijen kregen de gelegenheid om hier hun standpunten ten aanzien van het huidige natuur en milieubeleid van het kabinet Rutte te beoordelen. En tevens hun standpunten naar voren te brengen in een debat.

Eric van Kaathoven
Eric van Kaathoven in debat in Radio Kootwijk (Foto © Gerard Woltering / SP Apeldoorn)

Uiteraard was deze middag georganiseerd om de natuurliefhebbers in het bijzonder voor te bereiden en te helpen bij het eventueel maken van een keuze voor de aankomende Provinciale Statenverkiezingen van 2 maart.


Ja ik wil SP
Ja, ik wil de SP! (Foto © Stefan Kloosterboer / SP Apeldoorn)

Terwijl SP Apeldoorn ook campagne voerde op de hoofdstraat, in de kou, ter hoogte van de Oranjerie. Waren ook twee SP leden campagne aan het voeren in Radio Kootwijk, waar zij de provinciale lijsttrekker Eric van Kaathoven ondersteunden.

Uiteraard heeft Eric van Kaathoven, ons standpunt tegen de megastallen en het behoud van natuurbeheer uitstekend verdedigd. Zelf mag hij tevreden terugkijken. Want in de rij met GroenLinks en Partij voor de Dieren, kon hij op veel applaus rekenen van het toehorende publiek.

De SP was aanwezig in de kathedraal van het zendgebouw.
De SP stand werd goed bezocht (Foto © Gerard Woltering / SP Apeldoorn)

Op naar 2 maart waar ook naar mijn inzicht een succesvol deel van de campagne is gevoerd. Een gezellige en goede campagnedag.

Vincent Timmer SP Apeldoorn

U bent hier