h

Actie SPeculaasje

3 december 2010

Actie SPeculaasje

Zaterdag 4 december organiseert SP Apeldoorn haar jaarlijkse actie SPeculaasje. De aanwezige SP-ers zullen SPeculaasjes uitdelen aan winkelende mensen in het centrum van Apeldoorn.

Sinterklaas neemt een SPeculaasje in ontvangst van SP voorzitter Joke van der Meide. Sinterklaas neemt een SPeculaasje in ontvangst van SP voorzitter Joke van der Meide (Foto © Ten Damme / SP Apeldoorn)

Deze keer vraagt de SP wat mensen vinden van de bezuinigingen die Apeldoorn te wachten staat. Zoals de mogelijke bezuinigingen op de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) en op het minimabeleid.
Ook vindt de SP dat de bieb open moet blijven. Daarom zal de SP cadeautjes in de vorm van (100) boeken her en der in de binnenstad neer gaan leggen op o.a. bankjes, tafeltjes en muurtjes.

Tevens vraagt de SP aandacht voor de landelijke bezuinigingen die mensen met een arbeidsbeperking treffen, onder de noemer ‘Wij willen werk geen armoede!’
En voor de actie ‘Red de Postbode’

De SP staat met een marktkraam tussen 11.00 en 14.00 uur vlakbij de ingang van de Oranjerie aan de Hoofdstraat zijde, naast winkel Bijou Brigitte.

Grotere kaart weergeven

U bent hier