h

Nieuws uit 2008

24 december 2008

Bedankt SP-ers!

Langs deze weg wil ik de SP namens alle actievoerders en stakers bij Nemef B.V. hartelijk dank zeggen voor de ondersteuning bij onze acties voor een fatsoenlijk SociaalPlan

Lees verder
19 december 2008

Prijsverhoging 50% van Euroretour Veluwse stadsbussen is niet van deze tijd

De SP in provinciale staten vindt de nieuwe plannen om het euroretourtje in de bussen van Apeldoorn, Ede en Harderwijk met 50 procent in prijs te verhogen niet van deze tijd.
50%!
Natuurlijk is de partij blij dat de verdubbeling van tafel is mede dankzij acties van de SP Apeldoorn en anderen. Maar deze exorbitante prijsverhoging in tijden waarin de dieselprijzen laag zijn en veel mensen het moeilijk hebben, is wat de SP betreft niet aan de orde. De partij wil een debat in provinciale staten.

Lees verder
17 december 2008

1 euro retourkaartje

Onze bus 1 euro posterTijdens de vergadering van de Statencommissie Mobiliteit en Economische Zaken (MEZ) van de Provinciale Staten Gelderland van 19 november is medegedeeld dat het 1 euro busretour verder besproken zal worden op 17 december. Er zijn vandaag echter geen mededelingen gedaan over het 1 euro busretour tarief door Gedeputeerde van Haaren. Op 7 januari tussen 14 en 17.00 uur zal het 1 euroretour kaartje opnieuw besproken worden tijdens de Statencommissie vergadering MEZ. Tot die tijd blijft het 1 euroretour kaartje in ieder geval bestaan!

Lees verder
11 december 2008

ZO-kranten bezorgers gezocht (M/V)

Naast Tribune bezorgers zijn we ook op zoek naar leden die 4 keer per jaar een aantal ZO-kranten willen verspreiden in zijn of haar buurt. U bent niet meer dan 1 uur per keer kwijt aan tijd.

Lees verder
11 december 2008

Opslagruimte Gezocht

We zijn op zoek naar een opslagruimte van ongeveer 1.5m³. Voor het opslaan van dozen met boeken, truien, T-shirts, folders en campagnemateriaal.

De opslagruimte kan een hoek in een schuur of garage zijn of een plekje op zolder. We zullen u als SP-lid zeer dankbaar zijn!

Lees verder
1 december 2008

Nieuw SP bestuurslid Bonnie ten Damme-Boevé stelt zich aan u voor

Hallo, mag ik mij even voorstellen.

(Foto: Bonnie ten Damme)
Mijn naam is Bonnie ten Damme-Boevé. Ik ben geboren in Ned.Indië te Surabaya. Getrouwd en moeder van 2 kinderen en oma van 3 kleinkinderen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier