h

Nieuws uit 2009

17 december 2009

Fijne feestdagen en een gelukkig 2010


Het bestuur van de SP afdeling Apeldoorn wenst u fijne feestdagen en een gelukkig 2010 toe. Als afdeling waren we ons ook dit jaar steeds meer aan het ontwikkelen en zullen we de weg die we zijn ingegeaan ook doorzetten in 2010.

Dus onder andere informatie avonden & scholing voor nieuwe en huidige leden. Grotere kerngroep, meer werkgroepen, nog meer zichtbaar zijn op straat tussen en vooral voor de mensen door middel van acties! Maar dit alles kunnen we in 2010 alleen bereiken met uw steun en inzet. Een sterke SP is een actieve SP, op naar de Gemeenteraadsverkiezingen van 2010!

Lees verder
16 december 2009

Actie SP*culaasje geslaagd ondanks regen

Door Bonnie ten Damme

Op 5 december stond SP-Apeldoorn bij de ijsbaan op het raadhuisplein om aan de inwoners van Apeldoorn SP*culaasjes uit te delen.

Ondanks de regen bleven veel mensen even staan om een heerlijk SP*culaasje te pakken en om een praatje te maken met de aanwezige SP’ers.

Het was wel even raar op kijken dat op 5 december opeens Paashaasjes verschenen, toch een beetje te vroeg voor april 2010. De haasjes lieten zich echter de SP*culaasjes goed smaken.

Lees verder
29 november 2009

Lijsttrekker en kandidaten gekozen

Op de laatste ledenvergadering van november is als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart 2010 Bonnie ten Damme gekozen.

Lees verder
23 november 2009

Duizenden demonstreren tegen verhoging van de AOW-leeftijd in Deventer

Donderdag 19 november 2009 voerde de SP afdeling Apeldoorn actie om mensen op te roepen om naar de manifestatie van het FNV in Deventer te gaan.


(Foto: Gerard Woltering)

Zaterdag 21 november 2009 waren Apeldoornse SP-ers aanwezig bij de manifestatie op de Grote Kerkhof in Deventer waar duizenden mensen demonstreerden tegen de verhoging van de AOW-leeftijd van 65 naar 67 jaar.

Lees verder
23 november 2009

SP Apeldoorn bij Natuurwerkdag op het Millingense zand

Zaterdag, 7 november 2009 - Het Millingense zand was zaterdag één van de 320 werklocaties van de Landelijke Natuurwerkdag georganiseerd door Staats Bos Beheer.


(Foto: Johan ten Damme)

De leuze voor deze plek was: “Op de Bres voor de Jeneverbes”.

Diverse organisaties, verenigingen en hele families waren die dag present. Zo ook onze eigen afdeling SP Apeldoorn. Zij kregen zelfs applaus voor hun aanwezigheid van collega's van het PvdA!

Verder hoorden we van omstanders, hé een partij die niet alleen praat maar ook de handen uit de mouwen steekt!

Lees verder
18 november 2009

Oproep actie '65 Blijft 65' FNV manifestatie

Donderdag 19 november 2009 roept de Socialistische Partij afdeling Apeldoorn tussen 19.00 en 21.00 uur in de binnenstad van Apeldoorn doormiddel van pamfletten en het ophangen van een groot spandoek de mensen op om aanstaande zaterdag 21 november naar de FNV manifestatie te gaan in Deventer, tegen de verhoging van de AOW leeftijd.De SP is fel tegenstander tegen de verhoging van de AOW leeftijd, ‘65 Blijft 65’ is en blijft dan ook het motto!

Ongeveer een op de drie werknemers wil doorwerken tot zijn 65ste. De animo om daarna aan de slag te blijven, is nog een stuk minder. Volgens het CBS wil maar een op de tien mensen na het 65ste levensjaar doorwerken. Lees meer bij RTL-Nieuws.

Lees verder

Pagina's

U bent hier