h

Nieuws, november 2019

29 november 2019

Megastallen

Foto: Rob Voss

Gisteravond in de raadsvergadering hadden we weer een debat over megastallen. Ik zeg “weer” omdat we samen met PvdD al met regelmaat aandacht vragen voor dit probleem, maar ook beleid eisen. We willen een stellingname en daarbij ook daden i.p.v. alleen maar woorden.

Lees verder
27 november 2019

Stadspas

Foto: Rob Voss

Een stadspas in de vorm van een giftcard voor de gemeentelijke producten: de RegelRecht strippenkaart, de mantelzorgwaardering, maar ook de eindejaarsgeschenken.

Lees verder
20 november 2019

ZIEKENHUISSTAKING

Foto: SP

Op 20 november hebben duizenden verpleegkundigen hun werk neerliggen (behalve in acute situaties) omdat zij een betere cao en 5% meer loon erbij willen.

Lees verder
15 november 2019

Tijdelijke veredelde zeecontainers als huis

Foto: Rob Voss

In de jaren ‘30 van de vorige eeuw zaten we in diepe economische crisis Toen bouwden we de mooiste volkswijken! Nu zijn we landelijk rijker dan ooit en komt de grootste partij niet verder dan tijdelijke veredelde zeecontainers als huis?

Lees verder
14 november 2019

Motie: waar zijn we in vredesnaam mee bezig

Foto: Rob Voss

Wij zullen samen met PvdD maar met een motie komen. De strekking van deze motie zal zijn 'Trek de MPB in en start een nieuw proces'. Er worden in de basis al verkeerde keuzes gemaakt hier helpt pleisters plakken niet tegen. Er worden fundamenteel verkeerde prioriteiten gesteld, zoals geld voor feestjes, zoals de intocht van Sinterklaas en topsportevenementen, dat kan alleen als je geld over hebt.

Lees verder

Pagina's

U bent hier